felicity.jpg

Fotograferen

(En oke,  grappen maken)

is wat ik het liefste doe. Ik ben vrolijk, warm, direct, en word enthousiast van patat en natuurlijk mooie, goede foto's.

Het meest gelukkig ben ik wanneer ik jou, jouw bedrijf of vakmanschap, bruiloft, gezin of product zó op de foto zet dat jij er trots op bent.

 

Helder, fris, kleurrijk en soms (soms hè) net iets anders. Dat zijn woorden die passen bij de foto's die ik maak.

Het allerbelangrijkste vind ik dat jij je prettig voelt wanneer ik je op de foto zet. Dat betekent dat ik, als ik bij je langs kom om te fotograferen, ik eerst even met je zal kletsen om je beter te leren kennen. 

 

Ik werk met daglicht. En fotografeer dan ook het liefst buiten of in ruimtes waar veel daglicht aanwezig is. Een botanische tuin, het bos of strand, een mooi koffietentje, in jouw atelier of studio of bij jou thuis. We kunnen vooraf bespreken wat je zou willen of we kijken op het moment zelf wat er ontstaat. 

 

In 2017 studeerde ik af aan de Hoge school voor de Kunsten Utrecht in de richting fotografie. Ik studeerde af met een video installatie dat het verhaal vertelt over de ontbrekende namen op het 9/11 memorial in New York. Daarnaast werk ik aan een keramiek project over Amsterdam en ben ik bezig met het thema dood en herdenken te vertalen in een beeldend werk

 

“ The Yellow is following me”

Dat verklapt al direct de veelzijdigheid van waar ik mij mee bezig houd.

De afwisseling van langdurige projecten met diepgang, en het fotograferen in opdracht vind ik fijn. Zo is er veel diversiteit én ben ik bezig met wat ik het liefste doe; ideeën vertalen naar beeld.  Verder heb ik een kat Luka. 

Dat maakt niet persé heel veel uit behalve dan dat hij de liefde van mijn leven is.

Als je vragen hebt kun je me altijd bellen. Een appje sturen mag ook.

Contact

© 2020 By Felicity van Oort